Friday, April 27, 2012

sudah ada BB..!

pic pinjam dari G


happy friday people's..!

erm..ya
sekarang sudah ada BB @ bodben..(bukan baby,eh..?)namun kelajuan nya agak kurang memberangsangkan sejak akhir-akhir ni.tak tahu kenapa,awal beli hujung mac hari tu,kelajuan nya memang laju.rasa puas hati dan berbaloi walaupun guna pakej yg bayar rm48 sebulan tu.

sekarang,lembap yg amat der...berminit-minit tunggu page loading.
oleh sebab itu,bertambah malas lah nak tulis cerita kat sini.walhal...boleh update blog anytime je.(tanpa perlu meminjam)..alahai malas tul..!..

apa-apa pun..dah ada BB ni,rasa tenang sikit.nak beli tiket kapalterbang tak perlu nak minta pinjam dari org lain.tu lah salah satu sebab kenapa hubby setuju utk beli BB ni..memudahkan urusan pembelian online.sebagai keseimbangan nya,saya bersetuju dgn syarat hubby utk unsubscribe satu pakej dari Astro.jadi bill utk hujung bulan tidak lah membebankan sgt..yg penting kita tahu jimatkan benda lain,kan?cth nya..penggunaan eletrik,telefon dan sebagainya..

p/s;okay kekawan..stat hari ni,boleh la kita enjoy layan 130 channel dari Astro,percuma selama 10 hari,sampai 6hb mei,sbb Astro dah menang Putra Brand Award.seronok kan..?nikmati selagi percuma.. ekekekek..

4 comments:

transformed housewife said...

knur baru tukar dr BB ke YES WiFi sbb BB jd lambat sgt.

Mumyshane Qeisha said...

nya la aku fed up ngan BB.
*siok kan dpt menonton pecuma, cubalah astrofirst percuma walau 10 hari lagi la siok kan.hehe

mommyYen said...

ya ke kak..bes la dah ada wifi..

suzzsuzie said...

ingatkan blackberry...bb i slow sgtla skg..dulu ok..