Saturday, December 18, 2010

gambar:baju pengantin mewah Marion


jom layan pic ni..i excited sebenarnya.bukan nya nak tengok rupa kedua-dua penganti,sbb dah biasa lihat si Marion tu.nak tengok wedding gown Marion yang direka khas oleh Vera Wang..jarang ada artis Malaysia buat rekaan dengan pereka terkenal mcm Vera tu..kan?




daaa...cantikan?bagi saya sgt2 cantik...material nya tentu lah sgt mahal.agak-agak berapa harga..?mesti empat atau lima angka...

p/s:mood berblogging dah hilang entah ke mana.siang td sibuk buat revision..tambahan pula semalam nya sakit kepala,balik je kat rmh terus telan ubat dan terus tidur..mlm pun tidur awal.Hari isnin ni dah start exam lagi..tu yang buat saya risau..takut tak tercapai target ku..huhu
okay la..hopefully everyone will be fill with joys and stay healthy ya.

xoxo




2 comments:

Ena said...

a'a la.. cantiknya baji marion tu.. :D

mummy_ayu said...

memang cantik sgt..